CARBIDE GAUAIGA

20+ Tausaga Gaosiga Aafiaga

Pisinisi Fou i le Itumalo o Hunan

Ia Mati 2022, na maua ai e Zhuzhou JinbaiLi Hard Alloy Co., Ltd. le tusi faamaonia o le "Hunan Province New Materials Enterprise" na tuuina atu faatasi e le Ofisa o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi ma le Ofisa o Fuainumera Faamauina.O le faʻalauiloaina o pisinisi fou a le itumalo o Hunan na amata i le 2013, ma le faʻamoemoe o le faʻalauiloaina o le soifua maloloina ma le televave o le atinaʻeina o pisinisi fou.

Ina ia agavaa mo le faʻaaloalogia, e manaʻomia e kamupani ona faʻamalieina ni taʻiala.O nei mea e aofia ai le ausiaina o se tupe maua faʻatau i tausaga taʻitasi e le itiiti ifo i le 20 miliona yuan, poʻo le mauaina o tupe maua faʻatau oloa fou e sili atu i le 50% o latou tupe maua.E le gata i lea, o oloa latou te gaosia e tatau ona pa'ū i totonu o le vaega o mea fou o loʻo lisiina i totonu o le atunuʻu poʻo le itumalo o Hunan faʻamaumauga o oloa fou.

Pisinisi Fou i le Itumalo o Hunan

Kamupani o lo'o fa'ailoaina o pisinisi fou a le itumalo e mafai ona fa'amuamua avanoa i tupe fa'apitoa a le atunu'u ma itumalo mo le atina'eina o alamanuia i le tulaga o mea fou.E iai fo'i latou aia i fa'atupu lafoga eseese.O lenei fa'ailoga manuia o se atina'e mea fou a le itumalo e fa'amoemoe e saofagā tele i le tuputupu a'e ma le atina'eina o Zhuzhou JinbaiLi Hard Alloy Co., Ltd. i le fanua o mea fou fa'apipi'i malosi.


Taimi meli: Iuni-18-2021